Of je nu muziek maakt of een label runt, je kunt er niet langer omheen: muziek wordt meer dan ooit via internet geconsumeerd. BOEP is hier de perfecte distributiepartner voor. Boep.be is van oorsprong een Nederlands platform (Boep.nl) dat artiesten en labels de mogelijkheid biedt om hun muziek op een efficiënte manier en in eigen beheer digitaal in distributie te zetten. Een betrouwbaar platform om jouw muziek te leveren aan diverse digitale muziek portals. Je kan jouw muziek aanbieden en BOEP zet deze door naar alle aangesloten portals (Spotify, iTunes, HitsBE,..).

De consument krijgt zo de mogelijkheid jouw muziek te downloaden of te streamen. Het enige dat je moet doen is éénmalig een account aanmaken en vanaf dan kan je naar hartenlust tracks opladen. Opladen = binnen de 48u. online en beschikbaar op de belangrijkste digitale kanalen.

 

Kostprijs: geen vaste kosten / abonnementskosten.

Enkel een verdeelsleutel op de inkomsten!

Heb je interesse om jouw muziek digitaal aan te bieden via boep.be, dan is onze werkwijze als volgt:

  1. Stuur een e-mail met daarin de adresgegevens naar info@boep.be .
  2. Wij sturen je dan vrijblijvend een concept distributie overeenkomst.
  3. Na ondertekening, ontvang je per omgaande een persoonlijke logincode & uitgebreide handleiding, zodat de content in het systeem kan worden ingevoerd.
  4. Binnen het content management systeem kan je je eigen labelcopies invoeren en geluidsbestanden uploaden. Is een content upload helemaal compleet (geluidsbestanden, albumhoes en alle benodigde informatie), dan zal jouw muziek door de bij BOEP aangesloten muziekwinkels worden opgehaald en in hun database/sellingpoint worden opgenomen.
  5. Binnen het besloten deel van de BOEP website, vind je ook de verkoopstatistieken van jouw materiaal, met onder meer rapportages per verkoopkanaal, per artiest, et cetera, zodat je in realtime grotendeels je eigen verkopen kan zien.
  6. Je kan heel makkelijk inloggen in het besloten deel via boep.be door daar te kiezen voor ‘Inloggen’.
  7. Bekijk hier meer informatie.