BOEP.BE is het eerste digitale muziek platform dat Nederlandse talenten al dan niet via hun eigen label de toegang biedt tot alle platforms zoals Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music, TikTok, Instagram, Facebook, Amazon, Tidal e.v.a. BOEP.BE is een strategische samenwerking van een aantal gerenommeerde partijen met veel ervaring in de Nederlandse muziekindustrie.

Voor wie is BOEP.BE?

BOEP.NBE is niet alleen bedoeld voor bestaande nationale/internationale (independent) labels en hun artiesten, maar ook opnamen van startende artiesten en/of bijvoorbeeld ‘gimmick’-opnamen kunnen via BOEP.BE hun weg naar de consument vinden. Dit doen wij door jouw repertoire te plaatsten op alle nationale/internationale downloadplatforms van onze partners.

Snel online!

Zodra de content naar jouw eigen account is geüpload en officieel is gepubliceerd dan wordt de content doorgestuurd naar alle mogelijke streaming- en download platforms die aan BOEP.BE gelinkt zijn. Bij ons staat een release over het algemeen binnen 24/48 uur online met uitzondering van 3 tot 5 werkdagen.

Marketing

BOEP.BE is naast een distributie platform ook een marketing ondersteunend platform. BOEP is aangesloten bij diverse portalen waarbij promotie/ marketing acties, in overleg, mogelijk zijn. Denk aan een pre-order actie, promotionele actie, etc. Heb je interesse? Stuur een aanvraag met jouw wensen naar colin@boep.nl.

Opbrengsten

BOEP.BE zal per kwartaal een financieel overzicht maken welke o.a. titel, artiest, land van verkoop en de betreffende vorm van digitale distributie bevat. Tevens zal BOEP.BE de verschuldigde opbrengsten met het label afrekenen na ontvangst van een factuur.

Informatie

Wil je weten wat BOEP.BE voor jouw label of voor jou als artiest kan betekenen? Neem dan contact op met roos@boep.nl of kijk op www.boep.BE.