Muziek

Bij Boep.be gaan we nog verder dan enkel en alleen het distribueren van jouw muziek. De promotak van Boep.be staat los van het al dan niet in distributie zetten via Boep.be. Dus ook singles die niet geupload zijn bij Boep.be, kunnen gepromoot worden onder ons sublabel boep.be.

Het is een ‘digitaal-pluggen’ model, waarbij we gebruik maken van een uitgebreide en sterke database onder het label ‘Boep.be’. Gaande van radiostations (groot en klein), tot TV zenders, DJ’s, online media, weekbladen, showbizzpers,.. Deze ontvangen alle nodige info, van Bio tot de track en/of videoclip. We maken alles op met jouw input en overleggen alvorens we het uitsturen. In de mail staan de contactgegevens van de artiest en/of management voor verdere opvolging.

Voor deze mail-out rekenen we een standaard fixed fee aan van €500,00.

Door onze jaren ervaring hebben we een helder en simpel model, waarmee we al mooie resultaten gehaald hebben (ook playlists MNM, Q Music, Radio 2, …).

Het is geen garantie op playlists, dat heb je nooit, maar wel een goede manier om op een correcte manier aangeleverd te worden bij de belangrijkste media.

 

Concerten, voorstellingen, event

Organiseer je een theatervoorstelling, optreden of leuk event waarover je de media in Vlaanderen wenst te informeren? Boep.be heeft een zeer uitgebreide database aan mediacontacten en kan op een eenvoudige, maar uiterst efficiënte en correcte manier jouw informatie verspreiden naar en onder de aandacht brengen van de redacties en medewerkers (ook freelance) van kranten, weekbladen, radio en tv in Vlaanderen. Ook gesegmenteerde regionale promotie behoort tot de mogelijkheden.